Απομακρυσμένη Υποστήριξη

Χρειάζεστε Άμεση Τεχνική Βοήθεια;

Αφού δώσετε τη σχετική άδεια πρόσβασης στον τεχνικό μας για να συνδεθεί με τον υπολογιστή σας, θα είμαστε σε θέση να διορθώσουμε οτιδήποτε συμβαίνει στην υπολογιστή σας, σαω να καθόμασταν μπροστά από τον υπολογιστή σας. Η απομακρυσμένη υποστήριξη μας επιτρέπει να βλέπουμε την οθόνη του υπολογιστή σας και να ελέγχουμε το ποντίκι και το πληκτρολόγιό του έτσι ώστε να μπορούμε να διορθώσουμε με ασφάλεια τα περισσότερα τεχνικά και δικτυακά προβλήματα του υπολογιστή σας, μέσω του Διαδικτύου. Μπορείτε ακόμα να βλέπετε τις ενέργειες μας μέσω της οθόνης σας και να μαθαίνετε άμεσα τι ακριβώς κάνουμε στον υπολογιστή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της επισκευής του εκπαιδευμένου επαγγελματία τεχνικού μας.

Είναι Γρήγορη:  Θα λάβετε βοήθεια αμέσως χωρίς να πρέπει να περιμενέτε να έρθει ένας τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών στο χώρο σας.

Είναι Βολική: Δε χρειάζεται να πάτε τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή σε κάποιο κατάστημα και να το αφήσετε εκεί για μερικές μέρες ή να περιμένετε για κάποιο ραντεβού για μια επιτόπια επίσκεψη στο χώρο σας.

Είναι Προσιτή: Το κόστος αυτής της υποτήριξης είναι χαμηλότερο από την αποστολή ενός τεχνικούυπολογιστών σε εσάς. Η απομακρυσμένη υποστήριξη μας επιτρέπει να χρεώνουμε πολύ προσιτές  τιμές για τις ίδιες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα λαμβάνατε και από ένα τεχνκό στο χώρο σας.

 

 

remote-support